Anmeldelse af Bolyguard SG520 (D)

Anmeldelse af Bolyguard SG520 (D)

Bolyguard SG520 (D) er et af de mest populære vildtkameraer, der findes på markedet og det er der god grund til.

Kameraet er kompakt, alsidigt og et sikkert valg for naturfotografen, der er på udkig efter høj billedkvalitet, brugervenlighed og spændende kamerafunktioner til en særdeles fordelagtig pris.

Testvinder af bedste kamera til prisen

Vildtkameraet Bolyguard SG520 i seneste version blev lanceret i juni 2019 og er den nyeste model på markedet. Kameraet kan både tage fotos og optage video med lyd – både om dagen og om natten. Herudover byder kameraet på en række af spændende og brugbare funktioner og kan anskaffes til en fornuftig pris.

Bolyguard SG520 er markedets bedste vildtkamera til prisen og kameraets høje kvalitet understreges blot af dets kåring som testvinder af kameraer i jagtmagasinet JÆGER.

Et super brugervenligt og praktisk vildtkamera

Med Bolyguard SG520 får du et praktisk og yderst alsidigt kamera, med mange funktioner.

Her er tale om et fikst, yderst kompakt og let kamera, der ikke vejer mere end blot 180 g og måler 107x76x40 mm. På trods af sin beskedne størrelse er kvaliteten, som altid med Bolyguard-produkter, tårnhøj.

Bolyguard SG520 byder på tre forskellige opløsninger inden for henholdvis foto- og video, og du kan således helt selv bestemme, hvordan du vil prioritere både billedkvaliteten og pladsen på hukommelseskortet.

Kameraet er ganske nemt at betjene. Både brugermanualen og kameraets menuer foreligger på dansk, hvilket tillader dig hurtig navigation såvel som øjeblikkelig opstart af dit nye vildtkamera. Kameraet kommer med nogle gode og simple standardindstillinger, der tillader en umiddelbar “plug and play” for de ivrige. Du har naturligvis også mulighed for at ændre standardindstillingerne efter egne behov. Da Bolyguard SG520 er super nemt at montere kan du tage dit nye vildtkamera i brug i løbet af ganske få minutter. Se hvordan i videoen herunder.

Intelligente kamerafunktioner løfter brugeroplevelsen

Bolyguard SG520 byder på en række af lettilgængelige og intelligente funktioner, der forbedrer din brugeroplevelse. Vi har udplukket nogle stykker.

Automatisk foto- og videooptagelse med bevægelsessensor

Kameraet har en indbygget bevægelsessensor, som tillader kameraet automatisk at tage fotos eller video, når det registrerer bevægelse.

Sensoren, hvis maksimale rækkevidde er 26 meter, reagerer på forandringer i temperaturen og kan derfor registrere, når dyr og mennesker befinder sig i nærheden af kameraet. Luftfugtighed kan også have indflydelse på bevægelsessensorens følsomhed og derfor kan det fra tid til anden være nødvendigt at justere sensoren efter årstiden.

Fotografér i et fast interval med time-lapse funktionen

Bolyguard SG520s time-lapse funktion gør det muligt at fotografere i et fast interval døgnet rundt, uafhængigt af om der registreres bevægelse eller ej. Man kan efterfølgende sammensætte billederne til en stop-motion video i sit foretrukne videoredigeringsprogram. På denne måde kan man komprimere en masse små frekvenser af et timelangt forløb til en kort video på 5 min.

Optag om natten med low-glow infrarøde dioder

Om dagen optages både fotos og video i farver og begge i høj opløsning: Video optages i Full HD 1080p-opløsning, og fotoopløsningen kan være op til 24 MP.

Om natten kan du dog sagtens stadig benytte dig af kameraet. Her optager kameraet i sort/hvid ved brug af low-glow infrarøde dioder, som giver en god belysning på op til 21 m. Dioderne lyser svagt rødt under optagelse, men uden at forstyrre nattens dyreliv.

Bolyguard: Den førende specialist inden for vildtkameraer af højeste kvalitet

Det er umuligt at tale om vildtkameraer uden at nævne Bolyguard.

Bolyguard er blandt verdens førende producenter inden for både traditionelle og trådløse kameraer til optagelse af vildtliv og mennesker. Bolyguard har altid fingeren på pulsen og er frontløbere når det kommer til udvikling og optimering af deres produkter, og derfor opdaterer Bolyguard naturligvis deres modeller hvert eneste år. Således bibeholder Bolyguard førersædet inden for vildtkameraindustrien år efter år.

Specifikationer

 • Størrelse
  Mål: 107x76x40 mm
  Vægt: 180 g (uden batterier)
 • Opløsning
  Foto: 5MP, 10MP, 24MP
  Video: 1920×1080 (20fps), 1280×720(20fps), 640×480(20fps)
 • Synsfelt: 55 grader
 • PIR sensor rækkevidde: 26 meter
 • IR nattesyn rækkevidde: 21 meter
 • Strømforsyning: 4 x AA-batterier
  Der kan tilkobles en strømforsyning til stikkontakt eller et solcellepanel, hvis driftstiden skal forlænges.
 • Sprog i menu: Dansk, engelsk, slovakisk, fransk, italiensk og svensk.

bolyguard sg520 vildtkamera

Produkt Pris Køb her
Bolyguard SG520 (D) vildtkamera 999,00 kr. KØB HER

Har du spørgsmål?

Matcher Bolydguard SG520 ikke dine behov? Så tag et kig på vores test af vildtkameraer og find et vildtkamera, der passer til dig. Du kan også tage et blik på nogle af vores andre test af specialkameraer, heriblandt vores test af actionkameraer og dash cams.

Overvejer du at anskaffe dig et vildtkamera og har du spørgsmål i forbindelse med dette er du altid velkommen til at kontakte os. Du skal blot udfylde vores kontaktformular og så vender vi tilbage så hurtigt som muligt

2.8/5 (11 Reviews)

Om forfatteren

admin administrator

Skriv et svar