Om os

Jagtkamera.dk er en kombineret blog og testside, hvor vi tester en lang række forskellige kameraer og skriver blogindlæg omkring nye features eller nye kommende produkter. Markedet for kameraer er i stor udvikling og derfor er det afgørende, at man har fingeren på pulsen.

Mange af vores kunder er selvstændigt erhvervsdrivende for hvem det er afgørende at have kendskab til det nyeste og bedste udstyr. Derudover er der dog også mange privatpersoner, som af gode grunde, kan have svært ved at vide, hvilket type kamera, der passer bedst til deres behov – særligt hvis det er første gang, at man skal købe et kamera.

Har du et spørgsmål?

Tryk på knappen, for at skrive til os. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hos Jagtkamera.dk er alle testresultater og blogindlæg lavet for at øge fokus på forbrugeren. Du får derfor en objektiv vurdering af produktets kvalitet, som kan hjælpe dig til at vælge det rette produkt.

Vores sammenligningsgrundlag er baseret på 3-10 testprodukter per artikel. Det er tests, som er lavet med henblik på at kunne videregive den mest relevante viden til dig.

Du kan finde test af følgende typer kameraer:

Denne hjemmeside er ejet af specialkamera.dk som til dagligt forhandler alle typer af kameraer. Vi har mange års erfaringen inden for branchen og har altid øje for den seneste nye udvikling.

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi svarer dig så hurtig vi kan!

Har du et spørgsmål?

Tryk på knappen, for at skrive til os. Vi glæder os til at høre fra dig.
0/5 (0 Reviews)