Anmeldelse Reolink RLC-410W udendørs Wi-Fi kamera 4 MP

Anmeldelse Reolink RLC-410W udendørs Wi-Fi kamera 4 MP

Når du skal installere et udendørs overvågningskamera med trådløs Wi-Fi forbindelse, bør du se nærmere på Reolink RLC-410W. Det er et alsidigt kamera med mange forskellige funktioner, der har gjort det til et populært valg for mange brugere i private hjem, i butikker og i mindre- og mellemstore virksomheder.

Nem installation

Installationen af kameraet foregår nemt og smertefrit med registrering af kameraets stregkode i en app på smartphone. Ved den indledende indstilling, skal kameraet tilsluttes til internet-routeren via et netværkskabel. Når du har fået forbindelse til kameraet, kan du bl.a. lave Wi-Fi indstillingerne – og derefter kan netværkskablet fjernes.

Super-HD opløsning

En af de store fordele ved Reolink RLC-410W er 4 MP-opløsningen på videobilledet. Det svarer til dobbelt så mange pixels som et standard Full-HD 1080p TV-billede. Den høje 4 MP super HD-opløsning giver et videobillede med mange flere detaljer end Full-HD kameraer, hvilket kan være af afgørende betydning, for at sikre optagelser, der kan anvendes som dokumentation og til opklaring af tyveri eller hærværk.

Videooptagelser kan lagres ved registrering af bevægelser på et micro-SD kort i kameraet. Kortet købes separat og kan være på op til 64 GB kapacitet. Du kan også vælge at optage på en NVR / harddiskboks, som sidder indendørs på netværket og giver mulighed for kontinuerlig optagelse 24/7. NVR er tilkøb.

Når det bliver mørkt i området rundt om kameraet, tændes automatisk infrarøde dioder. Disse dioder sørger for at kameraet kan fungere i fuldstændigt mørke på op til 30 meters afstand. Billedet bliver sort-hvidt, når lyskilden er infrarød – men stadig med mange detaljer pga. den høje opløsning på 4 MP.

Brugervenlig app

Betjening af kameraet foregår med en gratis, tilhørende app (findes både til iOS og Android), som giver dig adgang til at tilgå kameraets livestream, ændre kameraets indstillinger og også afspille de optagelser, der er lagret på micro-SD kortet i kameraet. Du får ikke brug for at foretage nogen ændringer i router eller firewall, for at gøre brug af fjernadgang. Det er 100% plug-and-play.

Bevægelsesregistrering

Reolink RLC-410W har en indbygget funktion, der lader kameraet registrere bevægelser og aktivere alarmer ved disse hændelser. Du indstiller selv reglerne for bevægelsesregistrering og alarmeringer. Det kan fx være indstillet til at sende en push-besked i din app, hver gang kameraet registrerer hændelser. En anden mulighed er afsendelse af en e-mail med et vedhæftet foto. Som en tredje mulighed, kan en hændelse udløse optagelse af video på micro-SD kort i kameraet. Optagelsen kan starte ca. 10 sekunder før den udløsende hændelse finder sted. Det kan lade sig gøre, fordi kameraet hele tiden filmer, uden at lagre permanent, i en midlertidig buffer, som har plads til ca. 10 sekunders video.

Reolink RLC-410W er i det hele taget et bredt anvendeligt kamera med mange nyttige funktioner og en høj grad af brugervenlighed. Kameraet kan indgå en overvågningsløsning, der kan skræddersys til præcis dine behov.

Specifikationer

 • Wi-Fi
 • Bevægelsessensor
 • Livestream via app
 • Livestream via software på computer
 • Kraftigt nattesyn på hele 30 meter
 • Lagring på micro-SD kort
 • Lagring på NVR

Ved køb medfølger bl.a.

 • IP-kamera
 • Antenner
 • Strømforsyning
 • Forlængerledning til strøm
 • Netværkskabel

Produkt Pris Køb her
Reolink RLC-410W 999 kr Til butik

Har du spørgsmål?

Matcher Reolink RLC-410W ikke dine behov? Så tag et kig på vores test af udendørs overvågningskameraer og find en model, der passer til dig. Du kan også tage et blik på nogle af vores andre test af specialkameraer, heriblandt vores test af vildtkameraer og overvågningskameraer.

Overvejer du at anskaffe dig et udendørs overvågningskamera og har du spørgsmål i forbindelse med dette er du altid velkommen til at kontakte os. Du skal blot udfylde vores kontaktformular og så vender vi tilbage så hurtigt som muligt

3.7/5 (9 Reviews)

Om forfatteren

admin administrator

Skriv et svar