Test af de bedste spionkameraer

Test af de bedste spionkameraer

I denne artikel finder du test af de bedste spionkameraer. Vi tester, for at gøre det nemt at finde det rette spionkamera til dig. Det er vigtigt at sige, at der findes mange andre produkter på dette marked, end dem vi viser nedenfor. Vi har taget udgangspunkt i 3 kameraer. Produkterne i denne tekst er valgt på baggrund af såvel deres kvalitet, pris, og deres popularitet.

Testen vil løbende blive opdateret i takt med, at der udvikles bedre produkter.

Hvad er et spionkamera?

Et spionkamera er et kamera, som er lavet til lave optagelser i både billeder og lyd på en diskret maner. Et spionkamera er typisk et kamera, som er indsat i et objekt, som skjuler kameraet det kan være alt fra solbriller til et ur.

Modsat mange andre former for kameraer, har et spionkamera ikke særlig mange indstillingsmuligheder, hvilket gør det meget nemt at betjene.

Hvad skal jeg overveje når jeg skal købe et spionkamera?

Når du skal vælge hvilket spionkamera der passer bedst til dig, er der flere ting du bør holde øje med, inden du tager din endelige beslutning.

Nogle af de vigtigste ting du skal tage med i dine overvejelser er:

  • Typen af spionkamera (Design)
  • Kameraets monteringsmuligheder
  • Tilslutningsmulighederne
  • Billedopløsningen
  • Prisen

Typen af spionkamera

Det første du bør overveje, når du skal købe et spionkamera, er hvilket design, det skal have. Spionkameraer kommer i mange forskellige størrelser fra kameraer der er placeret i vægure til spionkameraer der er gemt i kuglepenne og usb-stik. Designet er særligt vigtigt at have i mente i forhold til, hvem og hvad det er, som du gerne vil optage. Hvis du vil optage folk tæt på, skal du have et lille og diskret kamera, hvorimod, hvis du ønsker at optage et helt rum, er det bedst at vælge et spionkamera, som f.eks. er placeret i et vægur.

Monteringsmuligheder

Det næste du bør kigge på er, hvilke monteringsmuligheder, der i forhold til dit kamera. Dette hænger nøje sammen med designet.

Typisk kan du montere et kamera på et stativ eller ved hjælp af en sugekop, som gør det nemt at montere kameraet i større rum. Hvis du er ude efter et spionkamera, som sidder i USB-stik eller i en kuglepen er monteringsmuligheder mindre vigtige at fokusere på, da disse kameraer er designet til, at man kan have dem siddende direkte på kroppen.

Tilslutningsmuligheder

En tredje ting du skal overveje, er hvilke tilslutningsmuligheder du har med det pågældende kamera.

Ved nogle kameraer er det muligt at styre kameraet fra din telefon eller computer, imens andre kameraer ikke kan tilsluttes online. Ved disse kameraer skal du overføre optagelserne til din computer. Typisk medfølger både et opladningstik og et kabel til, at tilslutte din computer til kameraet, for at du kan hente videoerne fra dine optagelser.

Billedopløsning

En ting som du altid bør have fokus på, når du køber et kamera, også et spionkamera, er hvor høj en opløsning kameraet har. De fleste kameraer har en billedopløsning på 720×480, hvilket overordnet giver en god kvalitet. Derudover kan du få spionkameraer med opløsning helt op i 1920x1080p hvilket svarer til HD-kvalitet.

Pris

Den sidste ting, du skal tage med i dine overvejelser, er prisen på dit spionkamera. Generelt er det sådan med kameraer, herunder også spionkameraer, at du får hvad du betaler for. Derfor vil det ofte være billedkvaliteten foruden selve designet, som kan være med til at trække prisen på dit kamera op.

Armbåndsur med spionkamera

Produkt Pris Køb her
Armbåndsur med spionkamera 379,00 kr. KØB HER

Det første spionkamera i vores test er et armbåndsur med indbygget spionkamera

Det bemærkelsesværdige ved dette kamera er prisen og kvaliteten. Kameraet er utrolig billigt, i forhold til hvad kameraet indeholder. Kameraet kan både filme emd 720x480p opløsning og tage billeder med 1280x1024p. Derudover har kameraet en hukommelse på 8 Gb, hvilket svarer til 220 minutters fuld optagelse.

Kameraets pris er 379,00 kr. hvilket er billigt i forhold til den opløsning du kan filme i. Derudover er kameraet skjult i et ur, som ligner et helt almindeligt armbåndsur, hvilket gør det stort set umuligt at opdage.

Der medfølger et USB-kabel som bruges til opladning af kameraet samt til at tilslutte kameraet til din computer. Overførsel af data fra kameraet sker også ved brug af USB-kabelet.

Alt i alt er der her tale om et billigt spionkamera som kan levere en rigtig god billedkvalitet, hvilket er særligt velegnet til optagelser, der skal foregå tæt en på en given person.

Specifikationer:
Farve: Metal
USB-Kabel
Videoopløsning: 720×480
Fotoopløsning: 1280×1024
Lagringsmedie: 8 GB

Spionkuglepen med fuld HD-opløsning

Produkt Pris Køb her
Spion kuglepen med Full HD-opløsning til micro SD kort 599,00 kr. KØB HER

Det næste kamera vi har testet, er en spionkuglepen med fuld HD-opløsning. Kuglepenen er udstyret med et fuld HD kamera, som sidder i toppen af kuglepenen. Udover det er dette spionkamera udstyret med en mikrofon, som optager, imens du filmer, hvilket gør det nemt at gense øjeblikke fra en given optagelse. Den nederste del af kuglepennen fungerer, som en helt almindelig kuglepen og kan skrive.

Spion kuglepennen er produceret af mærket König, som er kendt for at producere kameraer af meget høj kvalitet. Konig fremstiller foruden kameraer også elektronik inden for fjernsyn, computer, audio, kameraer og meget andet. Deres ekspertise strækker derfor bredt, hvilket også afspejler sig i deres produkter.

Ulempen ved at vælge en kuglepen, som sit spionkamera er, at optagelsen nemt kan ryste, da du kan være nødt til at bruge pennen til at skrive noget eller påpege noget. Når man vælger en kuglepen som spionkamera anbefales at man lægger kuglepennen på bordet og ikke holder den i hånden, da det kan skabe en dårlig billedkvalitet. Man kan dog også anbringe kuglepennen i en brystlomme på sin skjorte eller blazer.

På trods af det er der dog tale om et rigtig godt kamera. Foruden sin høje billedkvalitet så er en af de positive aspekter ved dette kamera, at det kan lagre helt op til op til 32GB data data samt at det kan filme i op til 60 minutter. Med til kuglepennen følger et USB-kabel, som både bruges til opladning af kameraet og til overførsel af data til din computer, hvor du kan gemme dine optagelser.

Specifikationer:
Farve: Sort
Indbygget mikrofon
Videoopløsning: 1920×1080 (HD)
Lagringsmedie: MircoSD-kort maks 32GB
Kan bruges som digital lager (USB-stick)
Optagelseslængde: 60 minutter

Solbriller med indbygget spionkamera

solbriller indbygget spionkamera

Produkt Pris Køb her
Solbriller med indbygget spionkamera 679,00 kr. KØB HER

Vores tredje spionkamera er udformet som et par enkle, sorte solbriller med polariseret glas. Solbrillerne har et indbygget skjult kamera og er ideelle til diskrete og hemmelige optagelser.

Dette spionkamera optager i virkelig god Full HD-opløsning med lyd. For at kunne optage skal der indsættes et micro-SD kort på op til 32 GB til lagring af optagelserne. Micro-SD kortet medfølger ikke, men kan købes her. Udover videooptagelse er det også muligt at tage fotos i 12 MP opløsning.

Det indbyggede batteri i kameraet er opladeligt og giver op til 1 times optagelse på en enkelt opladning. Ved køb af dette produkt medfølger, udover solbrillerne med indbygget kamera, et USB-kabel, en pudseklud, et hårdt etui til opbevaring og en dansk brugervejledning.

Specifikationer:

Maksimal videoopløsning: 1920 x 1080
Maksimal fotoopløsning: 12 MP (4032 x 3024)
Fotoformatet: JPEG
Ladetid: 1,5 timer
Driftstid: 1 time

Få hjælp til at finde det rette spionkamera

Har du stadig svært ved at finde det rette kamera, som passer til dine behov? så er du velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring med rådgivning inden for spionkameraer og vi kan helt sikkert også hjælpe dig. Kontakt os her.

3.8/5 (4 Reviews)

Om forfatteren

admin administrator

Skriv et svar