Test af de bedste IP-kameraer

Test af de bedste IP-kameraer

I denne artikel finder du test af de bedste IP-kameraer. Vi har lavet denne test for at gøre det nemt at finde det rette IP-kamera til dit behov. Det er vigtigt at sige, at der findes mange andre produkter på markedet, end dem vi viser nedenfor. Vi har taget udgangspunkt i 3 typiske kameraer. Produkterne i denne tekst er valgt på baggrund af såvel deres kvalitet, pris og deres popularitet.

Testen vil løbende blive opdateret i takt med, at der udvikles bedre produkter.

Hvad er et IP-kamera?

“IP” står for Internet Protocol, som er en protokol til overførsel af data på tværs af et netværk. Et IP-kamera eller ’Network Camera’, som det også kaldes, er et kamera som tilsluttes direkte til dit netværks router, og er ikke afhængig af en computer til at arbejde. Data fra IP-kameraet bliver transmitteret gennem netværket, og kan sikkert ses fra et fjernt sted.

Hvad skal du holde øje med, når du skal købe et IP-kamera?

Når du skal vælge hvilket IP-kamera der passer bedst til dig, er der flere ting du bør holde øje med, inden du tager din endelige beslutning.

Nogle af de vigtigste ting, du bør overveje er:

 • Kameraets monteringsmuligheder
 • Kameraets tilslutningsmuligheder
 • Billedopløsningen
 • Prisen

Monteringsmuligheder

En af de første ting du bør se på, når du skal købe et IP-kamera, er hvilke monteringsmuligheder du har med dit kamera. Dette er vigtigt alt efter, hvor du skal sætte kameraet op. IP-kameraer bruges i dag både til udendørs og indendørs brug som overvågningskamera. Nogle modeller er lavet til at de kan monteres direkte i loftet i din bolig eller på en arbejdsplads, imens andre oftest monteres direkte på vægge eller på facader. Inden du køber et kamera, bør du derfor have gjort dig nogle tanker, om hvor dit kamera skal placeres.

Tilslutningsmuligheder

Det næste du bør overveje, når du skal købe et IP-kamera, er hvilke tilslutningsmuligheder det enkelte kamera har. De fleste IP-kameraer har i dag både mulighed for at anvende kabelforbindelse samt trådløs forbindelse via wi-fi. Det betyder, at hvis du har et trådløst netværk med wi-fi dækning i området hvor IP-kameraet skal monteres, skal du kun sørge for at der er strøm i nærheden af kameraet.

Billedopløsningen

En tredje ting du altid bør kigge på, når du sammenligner kameraer, er billedeopløsningen, da det afspejler hvor god en kvalitet dine optagelser vil have.

De fleste IP-kameraer har en billedopløsning på 1920x1080p, hvilket svarer til fuld HD. Kameraer med denne type billedkvalitet er særligt velegnet til at varetage overvågning af store områder og ikke mindst objekter på tværs af store afstande.

Prisen

Den sidste ting, du skal tage med i dine overvejelser, er prisen på dit IP-kamera. Generelt er det sådan med alle typer kameraer, at du får hvad du betaler for. Du kan i dag få IP-kameraer fra omkring 1.000 kr. op til 3.000 kr.

 

Y-cam Protect Outdoor Cloud-kamera

Produkt Pris Køb her
Y-cam Protect Outdoor Cloud-kamera 1.299,00 kr. KØB HER

Det første IP-kamera i vores test kommer fra mærket Y-cam og er særligt egnet til udendørs overvågning.

Det bemærkelsesværdige ved dette kamera er at Y-kams Protect Outdoor Cloud-kamera er exceptionelt brugervenligt. Kameraet kan kobles til internettet via trådløst netværk, samt giver dig mulighed for at følge dine optagelser uanset hvor du befinder dig i verden via din smartphone eller din computer.

Y-cam Protect Outdoor Camera advarer dig desuden øjeblikkeligt, når der registreres bevægelse. Udover at du kan se dine live optagelser, så har du også mulighed for at gennemgå dine sidste syv dages optagelser, der gemmes på din cloud-konto. Du kan tilføje så mange indendørs og udendørs kameraer, som du kan lide, og administrere dem fra en konto.

Specifikationer

 • Indbygget mikrofon
 • Indbygget bevægelsessensor
 • Videoopløsning: 1280×720 HD
 • Vægt 410g

Ved køb medfølger

 • IP-kamera
 • Monteringsbeslag til væg
 • Quickstart manual
 • Strømforsyning
 • 1 meter netværkskabel

 

Udendørs WiFi IP-kamera Bullet PRO

technaxx wifi ip kamera

Produkt Pris Køb her
Udenførs WiFI IP-kamera Bullet Pro 1.199,00 kr. KØB HER

Det næste kamera vi har testet, er WiFi IP-kamera Bullet PRO fra Technaxx.

Her er der tale om et udendørs overvågningskamera med et trådløst internet-kamera med nattesyn. Alle optagelser lagres på et micro-SD kort. Dette kamera er ligesom vores forrige kamera utrolig nemt at bruge og sætte op. Dertil har du mulighed for fjernadgang ved brug af app til iOS og Android, der ikke kræves indstillinger i firewall eller router.

Med dette trådløse IP-kamera kan du se live video-overvågning over internettet – du skal blot have installeret den gratis, tilhørende app og have forbindelse til internet – enten via mobil bredbåndsdata eller Wi-Fi..

Dette kamera udmærker sig særligt ved sin fantastiske billedopløsning. Med dette kamera kan du optage videoer med en opløsning på hele 2304x1536p.

Specifikationer

 • Vandtæt
 • Bevægelsessensor
 • Videoopløsning: 2304×1536
 • Nattesyn op til 30 meter

Ved køb medfølger

 • IP.kamera TX-65
 • CD-rom
 • Strømforsyning
 • Brugervejledning

 

Reolink RLC-410W udendørs Wi-Fi kamera 4 MP

reolink ip-kamera

Produkt Pris Køb her
Reolink RLC-410W udendørs Wi-Fi kamera 4 MP 999,00 kr. KØB HER

Det sidste kamera vi har testet, er udendørs Wi-Fi kameraet Reolink RLC-410W. Dette kamera byder på en masse forskellige funktioner, der gør det brugbart i et væld af sammenhænge.

Reolink RLC-410W har en 4 MP-opløsning og op til hele 64 GB lagring via micro-SD kort (købes separat). Den fremragende 4 MP HD-opløsning giver en stor detaljerigdom, hvilket kan være særdeles væsentligt for at give brugbare resultater af videoovervågning. 4 MP (2560×1440) svarer til næsten det dobbelte af et kamera med 1080 Full HD. Dette overvågningskamera byder desuden på et uovertruffent nattesyn på op til hele 30 meter, hvilket gør kameraet oplagt til natteoptagelser.

Ved køb af kameraet får du adgang til gratis installation af en tilhørende app (findes både til iOS og Android), hvorfra du kan tilgå kameraet livestream, ændre optagelsesindstiller og også se de optagelser, der er lagret på micro-SD kortet i kameraet. Denne fjernadgang via app’en fungerer problemfrit uden at du skal foretage nogen ændringer i router eller firewall.

Reolink RLC-410W har en indbygget funktion, der går at kameraet kan registrere bevægelser og aktivere alarmer ved disse hændelser. De kan selv indstille reglerne for bevægelsesregistrering og alarmeringer.

Alt i alt er her tale om et super alsidigt og funktionelt kamera, med en masse funktioner der gør det muligt at skræddersy overvågning præcis til dine behov.

Specifikationer

 • Wi-Fi
 • Bevægelsessensor
 • Livestream via app
 • Kraftigt nattesyn på hele 30 meter

Ved køb medfølger bl.a.

 • Antenner
 • Strømforsyning
 • Forlængerledning til strøm
 • Netværkskabel

 

Få hjælp til at finde det rette IP-kamera

Har du stadig svært ved at finde det rette kamera, som passer til dine behov, så er du velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring med rådgivning inden for IP-kamera, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig. Du kan kontakte os her på denne side.

5/5 (1 Review)

Om forfatteren

admin administrator

Skriv et svar